Menu

180401 Herre ZonderlandSINT NICOLAASGA - Voormalige topturner Herre Zonderland houdt aankomende woensdagavond (4 april) een inleiding over 'Ondernemen en Topsport' in Het Zalencentrum in Sint Nicolaasga. De avond is voor iedereen vrij toegankelijk en ook het eerste kopje koffie wordt door het bestuur van de Ondernemersvereniging geschonken.

Herre Zonderland heeft tijdens turncarrière de topsport altijd gecombineerd met onderwijs en maatschappelijke ontwikkeling. Tijdens de avond in Sint Nyk wil hij op inspirerende wijze de link ltussen topsport en business leggen. Bovendien heeft hij het doel om bewustwording te creëren op het gebied van energiemanagement, vitaliteit, slaap en voeding. Wat kunnen we leren van topsporters? Hoe mentaal en fysiek fit ben jij om elke dag optimaal te presteren? Tijdens de avond zullen veel voorbeelden uit de praktijk van de topsport en het bedrijfsleven worden gegeven.

De avond is dus voor iedereen gratis toegankelijk. Inloop is an 20.30 uur tot 21.00 uur. Zonderland begint zijn inleiding om 21.00 uur.

(Foto: OVS/Total Sports Experience)

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!