Menu

jumboSINT NICOLAASGA – De medicalcar, die gebruikt wordt bij de Formule 1-races, komt zaterdag naar Sint Nicolaasga. De speciale Mercedes met een medisch team rijdt bij de start achter de racewagens aan.

 

De medical car komt ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van de Sint Nykster Jumbo op bezoek. Ook Jack Plooij, in het dagelijks leven tandarts/implantoloog, is zaterdag aanwezig. Plooij verzorgt tijdens de Formule 1-wedstrijden, samen met Olav Mol, het verslag vanuit de pitstraat. Hij doet dit op zijn eigen gepassioneerde wijze.

Jack Plooij is een liefhebber van de autosport en verzorgde tussen 2000 en 2009 het commentaar voor verschillende autosportprogramma's van RTL en SBS6. Sinds 2016 is Plooij presentator en pitreporter voor Ziggo Sport.Hij is de verslaggever, die de coureurs van  Formule 1 aan de tand voelt als ze uit hun auto stappen. Zo was Plooij de eerste die Max Verstappen in het Nederlands te woord stond na zijn legendarische overwinning in Spanje. Samen met zijn collega Olav Mol doet hij alweer bijna tien jaar verslag vanaf de mooiste en snelste circuits ter wereld

Wie Jack Plooij  eens wil ontmoeten en de medical car bekijken  dan kan op zaterdag 17 maart bij Jumbo Jan Altenburg terecht.  Jack Plooij is er van 14.00 – 15.00 uur. De medical car is aanwezig tussen 12.00 – 15.00 uur. 

Op de  jubileumdag delen medewerkers van de Jumbo vanaf 10 uur gratis poffertjes uit aan klanten.

(Foto: Jumbo Altenburg) 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!