Menu

zoeken

DeSintNykster.nl verwelkomt Supermarkt Jumbo Altenburg en Hooidammen Outdoor uit Sint Nicolaasga als nieuwe adverteerders op de nieuwssite. 

Jumbo Jan Altenburg Sint Nicolaasga 300x100pixels

Bij Jumbo Altenburg aan de Molewei 1 in Sint Nicolaasga kan iedereeen terecht om prettig en vlot te winkelen. De supermarkt biedt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Het gastvrije personeel van Jumbo Altenburg gaat voor honderd procent tevredenheid, de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. 

Hooidammen Outdoor 300

Hooidammen Outdoor aan Westend 15a in Sint Nicolaasga biedt een unieke combinatie van outdoor activiteiten. Een tweetal mooie vijvers geeft de mogelijkheid om op forel te vissen. Bovendien is er een prachtige 'paintball-arena' en worden er Vespa's verhuurd. De aanwezigheid van een gezellige kantine met terras maakt Hooidammen Outdoor geschikt voor het vieren van feestjes, jubilea of uitjes. 


Wilt u ook adverteren op DeSintNykster.nl? Neem dan even een kijkje op de pagina Adverteren of mail voor meer informatie naar  Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!