Menu

171219 Voorpagina De ZakenmanDe bomvolle kersteditie van De Zakenman staat online. In de laatste uitgave van 2017 staat onder andere het verhaal van Lars Hoekstra. De achttienjarige Sint Nykster heeft als schaapsherder een nieuwe passie gevonden en in zijn hond Dave een nieuw maatje. Piet Dijkstra woont al zijn hele leven op een boerderij in Teroele. Ondanks de plek in de uitstrekte landerijen staat hij middenin de samenleving. En traditioneel hebben we een uitgebreid jaaroverzicht met per maand alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. 

Veel leesplezier! Hier vindt u de online editie

De Zakenman viel afgelopen weekend op de mat. De eerste editie van 2018 zal rond 13 januari verschijnen. Helpt u met een jaarlijkse bijdrage mee om zowel De Zakenman als DeSintNykster.nl te behouden? Word nog dit jaar vriend van.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!