Menu

171030 Dag van de MantelzorgSINT NICOLAASGA – Mantelzorgers worden op de landelijke Dag van de Mantelzorg, op 9 november, in Sint Nicolaasga in het zonnetje gezet.

In zaal ‘t Anker in Doniahiem is een programma opgezet waar ontmoeting, ontspanning en genieten van eten centraal staan. Er zijn optredens van het koor Eigen Wize uit Nijemirdum en Lourens van den Akker en Nynke Heeg van Tryater.

De organisaties Patyna, Hof en Hiem, Buurtzorg Skarsterlân, Punt Twa Lemmer, Punt Twa Joure en Theresiahuis hebben de dag opgezet. Zij willen hiermee benadrukken dat mantelzorgers zijn enorm belangrijk zijn in de driehoek met de zorgbehoevende en de medewerker. De Dag van de Mantelzorg is bedoeld om erkenning en waardering te vragen voor dat werk. Mantelzorgers investeren namelijk veel tijd, energie en aandacht aan zijn of haar naasten met een ziekte, beperking of psychische klachten.

Deelname aan de Dag van de Mantelzorg is gratis. Mantelzorgers kunnen zich tot en met vrijdag bij opgeven bij Miks welzijn via 0513–414 593 of per email op het adres .Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!