Menu

170721 Mini symposium 001SINT NICOLAASGA – Gerenommeerd kinesioloog Mies Bartholomeus uit Sint Nicolaasga viert haar derde lustrum ent een minisymposium in de rooms-katholieke kerk en een markt in het Zalencentrum. Op zondag 3 september zal het jubileum plaatsvinden.

Kinesiologie is een therapeutische manier van werken waarbij er gebruik wordt gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans kan worden hersteld. Mies Bartholomeus opende in haar woonplaats in 1987 een eigen praktijk. Alternatieve geneeswijzen hebben volgens haar een ander aanzien gekregen. Mensen staan meer open voor deze manier van zorg.

Bartholomeus zet voor de derde keer een minisymposium op. Dit keer is het thema 'Hoe bestaat het?'. Kern is verwondering, hoe functioneert ons lichaam en welke wijsheid is er te vinden. Maar ook de communicatie en het uitwisselen van informatie en energie staat centraal. Sprekers zijn ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut Steven Pont, yogadocente en massage-therapeute Mariëlle Hebing en Mies Bartholomeus zelf. Het symposium is van 13.30 tot 16.30 uur. Doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Aan de ene kant nieuwsgierige mensen die op zoek zijn naar nieuwe wegen en open staan voor andere zienswijzen. Aan de andere kant ouders en vakmensen die bij kindere betrokken zijn en graag meer willen weten over gedragsproblematiek.

De 'Hart en ziel'-markt in Het Zalencentrum is te bezoeken van 11.00 tot 13.30 uur en van 16.30 tot 18.00 uur. Diverse standhouders verkopen mooie, lekkere, gezonde en bijzondere producten of geven informatie. Tijdens het symposium zal de markt gesloten zijn.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.miesbartholomeus.nl

(Foto: Tjally Hofstra)Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!