Menu

zoeken

bedrijfsbezoekLeden van de Ondernemersvereniging Sint Nyk gaan jaarlijks bij een van de collega's op bedrijvenbezoek. Zaterdag 24 april werd een kijkje in de keuken georganiseerd door Kaasboer Siebren en Diepvers. Menno Dijkstra heeft een aantal jaren geleden Kaasboer Siebren overgenomen en heeft inmiddels acht wagens op de weg waarbij hij van de Ketelbrug tot Drachten langs de deuren gaat. Een aantal wagens is duurzaam uitgerust waarbij zonnepanelen op het dak voor een groot deel de energie opwekken. Inmiddels is kaas allang niet het enige dat in de wagens ligt. Het assortiment bevat ongeveer 250 artikelen. Naast kaas is er brood en koeken, noten, vleeswaren, scharreleieren en nog meer voor de dageijks boodschappen.

 

 

bedrijfsbezoek 1Siebren Hoekstra rijdt al een tijdje rond met een opvallende blauwe bus waarmee hij met diepvries vlees langs deuren gaat. Een kijkje op de lijsten achter in de in de auto laat zien dat Hoekstra een complete slagerij bij hem heeft en dat veel vaste klanten het op prijs stellen dat hij het vlees bij de deur aflevert.

 

 

 

 

 (Foto's: de Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!