Menu

zoeken

watze bilstra 9LANGWEER - Bilstra Verhuur is een verhuur bedrijf dat gespecialiseerd is in feesten en partijen op locatie. ,,Na vijftien jaar eigenaar van een cafébedrijf te zijn geweest, leek dit voor mij de juiste stap om verhuur bedrijf voor feestjes op locatie te starten. De opgedane ervaring in de de horeca was een prima basis die ik bij dit werk kon gebruiken", aldus eigenaar Watze Bilstra.

Zijn bedrijf bestaat inmiddels acht jaar en sinds kort is jongste zoon Jesse Bilstra er ook werkzaam ,,Veelal worden we gevraagd voor het organiseren van themafeesten en bruiloften op locatie, al vele bruidsparen hebben gebruikt gemaakt van onze diensten." Bilstra Verhuur richt feesttenten, partytenten, schuren, loodsen en dergelijke in. ,,Geen ruimte is ongeschikt."

Onderdeel van het verhuurbedrijf zijn ook ballondecoraties in de vorm van bijvoorbeeld ballonbogen, ballonzuilen en tafeldecoratie. Ook sfeervolle ballondecoratie voor bijvoorbeeld uw huwelijksfeest is mogelijk.

Mocht u een feest(je) willen organiseren neem dan gerust contact op. ,,We komen vrijblijvend langs om het geheel met u te bespreken en het juiste advies te geven." 

www.bilstraverhuur.nl / www.ballonnenparty.nl 

watze bilstra 21



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!