Menu

  A D V E R T O R I A L

170407 oudpapier2

SINT NICOLAASGA - Vanaf april 2017 wijzigt de oud papierinzameling in Sint Nicolaasga en omgeving: de route wordt voortaan in tweeën gesplitst en de afhaaldag wordt voor iedereen een dinsdag (dit was altijd een woensdag). Het papier wordt net als voorheen iedere maand opgehaald, maar nu verspreid over twee weken.

In de brief van de gemeente die verspreid is in Doniaga, Follega, Idskenhuizen, Legemeer, Sint Nicolaasga, Tjerkgaast en Teroele, staan de nieuwe data vermeld:

  • Route 1 wordt op dinsdag 21 november opgehaald;
  • Route 2 op dinsdag 28 november;
  • Op dinsdag 19 december beide routes 

De juiste data staan in de tabel in uw brief. In het intro van de brief staat nog woensdag, maar dit moet zijn dinsdag. In de brief vindt u alle ophaaldata tot en met december 2017. Deze data vindt u ook op www.defryskemarren.nl/oudpapier.

U kunt het oud papier - gebundeld of in een doos - voor 9.00 uur ’s ochtends aan de kant van de weg plaatsen, aan dezelfde kant als waar u altijd de container plaatst. We hopen weer op een mooie hoeveelheid!Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!