Menu

zoeken

170404 Sleuteloverdracht De OorsprongSINT NICOLAASGA - Sandra en Eric Schrauwen van Hotel De Oorspong in Sint Nicolaasga dragen het stokje over aan Jan-Willem en Vanessa Schlösser. Sinds februari 2015 pakte het echtpaar Schrauwen de handschoen op om de exploitatie van de voormalige stoeterij een boost te geven. Insteek was al om, als het concept eenmaal draaide, het etablissement over te dragen aan derden.

Volgens Sandra en Eric Schrauwen is het mede dankzij de inzet van het persoon in twee jaar gelukt veel vaste gasten te behouden, nieuwe doelgroepen aan te spreken en het bedrijf een stevigere positie te geven. Zo is er bijvoorbeeld een duidelijker onderscheid gekomen tussen hotel De Oorspong en restaurant De Stoeterij.

Het echtpaar Schlösser was al op zoek naar een hotel/restaurant met een familiair karakter in Friesland. Zo is het balletje gaan rollen. Er bleek een goede klik met het personeel van De Oorsprong, waardoor Sandra en Eric Schrauwen het vertrouwen hebben de juiste opvolgers te hebben gevonden. 

Met een speciale paasbrunch op zondag 23 april wordt er afscheid genomen van Sandra en Eric Schrauwen en kan er met Jan-Willem en Vanessa Schlösser kennis gemaakt worden. Van 15.00 tot 17.00 uur is er een informele inloopmiddag met live-muziek, een borrel en een hapje. Dan vindt ook de sleuteloverdracht plaats. 

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!