Menu

zoeken

30032017 jumbo actie 2

SINT NICOLAASGA - De achttien verenigingen die deel hebben genomen aan de 'Spek de kas van je club'-actie van Jumbo Jan Altenburg hebben donderdagavond de cheques in ontvangst genomen.

Bij iedere tien euro aan boodschappen konden de klanten van de supermarkt in Sint Nyk gedurende vijf weken hun winkelpunten doneren. Op een speciaal touchscreen kon men hun favoriete club uitkiezen. Tot de laatste dag was het in de top drie erg spannend wie het grootste bedrag had gespaard. Uiteindelijk bleek voetbalclub VVI uit Idskenhuizen met 643,01 euro de grootste bijdrage van beschikbare vijfduizend euro bij elkaar te hebben vergaard. De vereniging werd op de voet gevolgd door volleybalclub SNVV met 628,99. Nummer drie VV Renado verzamelde 585,12 euro.

Voor de clubs met het mooiste pr-filmpje was er nog een extra prijs te verdienen. Badmintonclub De Plûmkejeiers verdiende daar driehonderd euro meer. De kaatsvereniging kreeg voor haar filmpje tweehonderd euro en SJO RVC honderd euro extra voor haar voetbaljeugd.

 (foto's: De Zakenman)

30032017 jumbo actie 1

30032017 jumbo actie

jumbo

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!