Menu

zoeken

170216 Hjir ist te huurSINT NICOLAASGA - Restaurant Hjir Is't in Sint Nicolaasga is tot nader orde gesloten. Voor het etablissement wordt een nieuwe huurder gezocht. Daryanto Jongman en Annick Booy gaan een nieuwe avontuur aan in Woudsend.

Het jonge horecastel begon in januari 2012 bij Hjir Is't. Ondanks het succes besloten de kok en gastvrouw om na vijf jaar te stoppen in Sint Nyk en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Op 1 januari gingen de deuren van Hjir Is't om die reden dicht. 

Vanaf maart runnen Jongman en Booy restaurant Omke Jan in Woudsend. Het stel moest eind november deelnemen aan een specialie cook-off, waarin ze een menu moesten samenstellen aan de hand van het concept van Omke Jan. Het restaurant gebruikt namelijk producten van boeren uit de directe omgeving. Bovendien is er een houtskoolgrill beschikbaar voor de kok.

De keuze voor Daryanto Jongman en Annick Booy was unaniem. 

(Foto's: De Zakenman)

170216 Omke Jan

Omke Jan Woudsend de nieuwe werkplek van Jongman en Booy  



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!