Menu

zoeken

170124 Foto bij Persbericht Tweemaal genomineerd door Veiligvoedsel.nl voor Award 2017Trots als een pauw tonen Eddie Hilarius (links op de foto) en Gerrit Overwijk van zorgorganisatie Hof en Hiem de ballonnen, die de nominaties vooor de Beste Zorggroep en Beste Keuken symboliseren.

De keuken van de locatie Suderrige in Lemmer scoorde over 2016 het hoogst met een 9,5. Het gemiddelde voor de keukens van alle locaties, waaronder die van Doniahiem in Sint Nicolaasga, kwam op 9,4. Acht jaar geleden lag dat gemiddelde nog op 8,8.

Hof en Hiem is ook genomineerd voor de toitel Beste Zorggroep. Dat gebeurde eerder al in 2013 en 2016. Vorig jaar kwam de award voor het eerst naar Friesland. ,,Het is mogelijk dat het dit jaar zo maar weer gebeurt.’’
De dubbele nominatie voor de VeiligVoedsel.nl Award 2017 is ,,een fantastische verrassing’’, reageert Eddie Hilarius. Sinds 2005 certificeert het bedrijf zorgorganisaties, die aan uiteenlopende eisen voor het bewaren en bereiden van voedsel voldoen. Hof en Hiem doet sinds 2008 mee. Meer dan 550 zorgorganisaties strijden om de felbegeerde awards.

De winnaars worden op 16 februari 2017 bekend gemaakt op het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2017 in Zwolle. Hof en Hiem gaat er met een delegatie naar toe.

Foto: Hof en Hiem



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!