Menu

zoeken

161124 Jan VeenstraSINT NICOLAASGA - Zorggroep Hof en Hiem heeft in Jan van Arnhem de opvolger gevonden voor directeur-bestuurder Jan Veenstra, die op 1 april 2017 stopt. Van Arnhem is momenteel directeur zorg in ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. 

Van Arnhem komt oorspronkelijk ook uit Arnhem, maar woont al 18 jaar in Friesland. Hij studeerde onder andere Bestuurs- en organisatie-wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (dat tegenwoordig de naam Radbout Universiteit draagt) en deed de Master of Business Administration aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Hij heeft 29 jaar ervaring in diverse functies en in verschillende sectoren binnen de zorg.

De opvolger van Veenstra wil de koers blijven varen, die Hof en Hiem onder Veenstra heeft ingezet. ,,Hof en Hiem is een prachtige organisatie met veel kwaliteit, potentie en ambitie. Wat mij in de gesprekken aansprak was de enorme gedrevenheid en hoge professionaliteit, maar vooral de betrokkenheid om er te zijn voor de cliënt. De uitdaging is om de huidige cultuur van de organisatie vast te houden en de komende jaren de marktpositie van Hof en Hiem verder te verstevigen en uit te bouwen", aldus Van Arnhem. 

Met de overdracht komt er een einde aan een tijdperk met Jan Veenstra aan het roer. ,,Na 27 jaar deze prachtige functie uitgeoefend te hebben, is het tijd om de focus te gaan verleggen." Veenstra blijft nog wel actief betrokken om het nieuwbouwproject Sluisdijk in Joure tot een goed einde te brengen. 

(Archieffoto van Jan Veenstra: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!