Menu

zoeken

271016 gymplazaSINT NICOLAASGA -  Iedere sporter zal het herkennen dat gedurende het winterseizoen de conditie achteruit loopt.  Na een zomer volop trainen  wordt  het allemaal net even iets minder. Ga je op wintersport dan is een goede voorbereiding essentieel. Wordt het deze winter  schaatsen met misschien  een Elfstedentocht dan is een goede conditie van belang.  Door je goed voor te bereiden verklein je de kans op blessures. Naast dat het veiliger is beleef je ook veel meer plezier aan je  wintersport als je fris van start gaat.

Sportschool GymPlaza in St Nicolaasga  bied deze winter tal van Work-outs aan om de wintersport een stuk aangenamer te maken. Stabiliteit, kracht en explosiviteit van de bovenbeenspieren als het uithoudingsvermogen komen aan bod. Elke week een ander programma en het programma is zo opgesteld dat je elk moment kan beginnen. De Workshop "Winterproof"   loop tot en met het einde van de voorjaarsvakantie van 2017.

Informatie via www.gymplaza.nl of telefonisch 0513 - 434776

 

 

 

27102016 GymPlaza



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!