09042016vvi fean 1IDSKENHUIZEN - VVI heeft  het thuisduel tegen It Fean 58 met 5 - 1 gewonnen De tegenstander deze middag  uit Surhuisterveen zit diep in de gevarenzone en kon deze middag het VVI niet moeilijk maken . VVI kon door het spel van de tegenstander maar moeilijk in zijn spel komen. Dat het voor het thuispubliek nog een leuke middag werd was te danken aan 5 prachtige doelpunten voor de Idskenhuisters.

In de eerste helft  een sterker  VVI dat zich geen raad wist met het degradatievoetbal van de tegenstander  Na 24 minuten was het Thijs Postma die de score opende maar door een verdedigingsfout kwamen de gasten nog op gelijke hoogte,  De tweede helft een veel beter voetballend VVI, een aantal kansen werden niet benut maar in de 54ste minuut maakte Tobias Draaisma er 2 -1 van. Nog geen minuut later was het dezelfde speler die goed de diepte op zocht en de ploeg van trainer André Semplonius op een 3 - 1 voorsprong bracht. Thijs Postma maakt er in de 73ste minuut nog 4  -1  van ook nu door een snelle 09042016vvi fean 2aanval vanaf het middenveld.

De meegereisde it Fean supporters waren al morrend richting uitgang toen Thijs Postma deze middag zijn derde doelpunt maakte en de eindstand op 5  - 1 bracht.  Met 43 punten uit 22 wedstrijden staat VVI stevig op de vijfde plaats. Mogelijk kunnen de Idskenhuisters nog een plaatsje klimmen, de achterstand op nummer 4 Zeerobben bedraagt 5 punten met nog vier wedstrijden te gaan.