Menu

zoeken

01042016 snvv 4SINT NICOLAASGA - Bij het begin van de wedstrijd van de dames van SNVV tegen L.V.C uit Lemmer waren de Sint Nyksters zichtbaar  gespannen.  Op 19 maart was dan wel met 3 - 1 verloren van de koploper Bas Autowas uit Zwolle  maar bij winst in de thuiswedstrijd  op de Lemsters zat er theoretisch nog een tweede plaats in wat recht geeft op een promotie wedstrijd.

Het liep allemaal anders dan vooraf was gepland, er werd kansloos verloren met 1 - 3. In de eerste set leek het nog allemaal goed te gaan al boden de Lemster dames goed tegenstand. Na 20 - 20 namen de Sint Nykster afstand en wonnen de set  verdiend met 25 - 20.

De tweede en derde set  was van SNVV kant slecht, concentratie verlies  braken de speelsters van trainer Mario Grims op. Punten werden er verspeeld doordat de SNVV speelsters elkaar  in de weg liepen of technische fouten maakten. Ook wisten ze geen raad met de opslagen zodat een goed aanval opzet maar niet wou lukken. 

01042016 snvv 2Ook de vierde set werd verloren al kwam SNVV met 17 - 24 achterstand nog sterk terug maar door tactische time outs van de Lemster werd geprobeerd om het spel te  breken wat uiteindelijk lukte zodat de L.V.C verdiend  de wedstrijd won.

Rest de Sint Nyksters nog twee wedstrijden dit lopend seizoen. Wie aan het begin van de competitie had voorspeld dat de dames van SNVV mee zouden draaien in de kop van de promotieklasse had daarvoor getekend en dus verdienden de dames een dikke pluim voor het afgelopen seizoen. Komende vrijdag 8 april  de uitwedstrijd tegen Reflex uit Kampen. Een week later op 15 april is de laatste thuiswedstrijd tegen M.A.Z uit Meppel en verdienen ze een volle thuishal voor de prima prestatie als debutant in de promotieklasse. De wedstrijd begint  21.00 uur



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!