IRNSUM - Renado kon zichzelf zondagmiddag een goede dienst bewijzen door de uitwedstrijd tegen directe concurrent Irnsum te winnen. Na negentig minuten stond er echter 3-2 op het scorebord. Hierdoor blijft Renado op de voorlaatste plaats in de vierde klasse A staan.

De Sint Nykster voetbalvereniging beloonde zichzelf pas laat in de tweede helft met het gevaar dat ze de hele wedstrijd door creërden. Helaas keek het manschap van trainer Frans à Nijeholt toen al tegen een 3-0 achterstand aan. Uit een vrije trap en een penalty kwam Renado nog terug tot 3-2, maar toen was er onvoldoende tijd over om een gelijkspel over de streep te trekken.

Doordat rodelantaarndrager Tijnje wist te winnen, nadert die ploeg de Sint Nyksters tot op drie punten. Toch mag Renado ook naar boven kijken, omdat Gorredijk op slechts twee punten afstand staat en laat dat nu juist de tegenstander zijn in de thuiswedstrijd op Paasmaandag.