LANGWEER - Door de goede reeks na de winterstop mocht Langweer even dromen van een periodetitel en wellicht een kansje op promotie. Koploper Oldeboarn bracht de roodhemden zondagmiddag echter weer met beide benen op de grond en won met 2-3.

Al vlot in de eerste helft keek de ploeg van Jan Bakker tegen een 0-2 achterstand aan. Voor de rust bracht Roland Burger de spanning weer terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk profiteerde Oldeboarn in het slot nog van een fout en stond de onoverbrugbare 1-3 stand op het scorebord. Roland Burger maakte op de valreep nog de 2-3, maar daarna vloot de scheidsrechter af voor het einde wedstrijd.

Langweer staat nu vijfde. Door het verlies van zondag maken Mildam en VWC de meeste aanspraak op de tweede periodetitel, Langweer staat daar drie punten achter. Op Paasmaandag staat de lastige uitwedstrijd tegen nummer drie Oldeholtpade op het programma