Menu

zoeken

11032016SNVVSINT NICOLAASGA – Het eerste damesteam van SNVV deed zaterdag goede zaken tegen de als tweede geplaatste VC Zwolle dames 4. SNVV staat op het moment op de derde plaats. Met winst tegen Zwolle konden ze een plaatsje stijgen.

De dames uit Sint Nyk begonnen zeer sterk aan de eerste set. Een goed scorende aanval en goede opslagen zorgden voor een setstand van 25-14. De tweede set was een kopie van de eerste set en werd gemakkelijk gewonnen met 25-16. Ook de derde set haalden de Sint Nyksters makkelijk binnen. 

Tijdens de laatste set lieten de dames uit Zwolle zich niet de kaas van het brood eten. Zodoende konden ze nog een punt meenemen naar Zwolle. De laatste set werd door SNVV verloren met 21-25. Feit is wel dat dames 1 met de overwinning nu op de tweede plaats staat in de promotieklasse D. Volgende week spelen de dames uit tegen Bas Autowas uit Zwolle, die op de eerste plaats staat.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!