21022016 lanweer bakhuizen 2LANGWEER- In de thuiswedstrijd heeft VV Langweer zondagmiddag met 1 - 1 gelijk gespeeld tegen Bakhuizen. Langweer handhaaft zich hiermee in de kop van de ranglijst in van de vijfde klasse A. De achterstand op koploper Dronrijp is aanzienlijk, maar niet onoverbrugbaar.

Het was koud en nat op het veld in Langweer. Trouwe supporters stonden met de rug in de wind of onder het afdakje van het hok bij de ingang de ploeg van trainer Guido Pen aan te moedigen. Het was Bakhuizen die wist te scoren en de taaie tegenstander ging ook met deze 0-1 de rust in. In de tweede helft nam Langweer het initiatief, maar pas diep in de tweede helft wist Edwin Drost de Bakhuizen-doelman te passeren.

(Foto's: De Zakenman)