22022016 renado oldeboarn 1SINT NICOLAASGA - Renado heeft zondagmiddag met een 4 - 3 overwinning op Aldeboarn  revanche genomen op de 6 -2 nederlaag in het begin van de competitie . Lange tijd leek het erop dat Rudi Postma de match winnaar deze middag zo worden maar in een sensationeel slot werd er in de laatse 20 minuten nog volop gescoord.

In de eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd was het  Rudi Postma die met een diagonaal schot verrassend de score wist  te openen. Het door de Sint Nykster Piet de Winter getrainde Aldeboarn probeerde wel druk te zetten op het doel van  Fariz Mesud maar deze kwam niet in echte problemen. Ook in de tweede helft een gelijkopgaande strijd, tot de zeventigste minuut toen de gasten op gelijke hoogte kwamen. Enkele minuten later was het Gert Jan Vink die met een harde schuiver Renado weer op voorsprong bracht.  Nog geen minuut later was het Tjitte Werkman die zijn schot door de Aldeboarn doelman gekeerd zag. Het was Theunis Sloothaak die in de 80ste minuut onderuit werd gehaald maar nog net de teen tegen de bal kon krijgen en de stand op 3  - 1 bracht. Weer een minuut later een prachtige kopbal van Giedo de Weerd die 4 - 1 op het scorebord kon aantekenen. Het publiek zagen nog twee doelpunten  maar dan wel van Aldeboarn. In de 83ste minuut werd een vrije-trap van richting veranderd en in de één  na laatste minuut kreeg het team van trainer Piet de Winter nog een penalty zodat de eindstand 4 - 3 werd in het voordeel van de Sint Nyksters.  ( Foto's: De Zakenman)