Menu

zoeken

160219 Aldo Van AalderenSCHARSTERBRUG - IJshockeyer Aldo van Aalderen uit Scharsterbrug komt samen met zijn teamgenoten van de UNIS Flyers uit Heerenveen in actie tegen kanker. De 24-jarige forward heeft in zijn nabije omgeving het leed dat de ziekte aan kan richten, meegemaakt.

Het ijshockeyteam treedt aankomende zaterdag in een speciaal ontworpen shirt aan tegen Nijmengen. Het logo van KWF is daar in verwerkt. De shirts worden na de wedstrijd geveild. Bovendien gaat er een euro per entreekaartje naar het goede doel en worden er speciale sleutelhangers verkocht. De volledige opbrengst komt ten goede aan KWF. 

Van Aalderen verloor zijn beide opa's aan kanker. De actie stemt de profspeler uit Scharsterbrug positief. ,,Je ziet natuurlijk dat kanker veel meer mensen treft en dat er vaak nog geen genezing mogelijk is. Daarom is het goed dat we als club ook in actie komen om ons aandeel te leveren”.

(Foto: Rob van Aalderen)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!