13022016vvivev1IDSKENHUIZEN - VVI heeft zaterdagmiddag in het thuisduel gelijkgespeeld tegen VEV"67 uit Leek.  De Groningers staan op de tweede plaats  met 8 punten voorsprong op de ploeg uit Idskenhuizen. Het collectief van VVI had het deze moeilijk middag tegen een beter voetballend VEV'67.

In de eerste helft hadden de mannen van André Semplonius het moeilijk  met de sterke wind in de rug om de bal in de ploeg te houden. Het technisch vaardiger VEV kon hier niet van profiteren en beide ploegen gingen dan met 0 - 0 de rust in. De tweede helft was maar amper aan de gang of VEV scoorde de 0 - 1 en  kwam niet echt in de problemen in de rest van de tweede helft. De keeper van de gasten stond keer op keer goed opgesteld uit de spaarzame aanvallen van VVI.  In de 83 ste minuut werd het 0 - 2 toe de VVI verdediging bleef staan en de VEV aanvaller  ongehinderd kon scoren.

Iedereen op het koude sportpark De Stripe leek vrede te hebben met de uitslag tot de 88 ste minuut toen Avinask Karta  verrassend de 1 - 2 maakte.  Een deel van de toeschouwers was al op weg naar de kachel toen in de laatse minuut VVI nog een corner kreeg. Uit deze corner maakte Menno de Vries de gelijkmaker. Dat VVI in deze wedstrijd iets te veel kreeg daar maalde geen VVI aanhanger om. Een prima resultaat wat net als in de wedstrijd tegen de Walde in de slotminuut  nog een puntje opleverde.

(foto's: De Zakenman)