Menu

zoeken

12022016snvvreflex1SINT NICOLAASGA - De spanning was  duidelijk voelbaar in de Doniahal bij de thuiswedstrijd van de  SNVV dames  tegen Reflex uit Kampen. De vraag was of de dames zich  na twee nederlagen  konden  hervinden en dan wel tegen nummer drie van de ranglijst Reflex die uit de veertien gespeelde wedstrijden 1 punt meer heeft verzameld.  SNVV  speelde geconcentreerd en  het team speelde met  de bekende passie en won de wedstrijd verdiend met 3 - 1.  De dames lieten het publiek zien dat er maar één team was dat deze avond de overwinning wou pakken.

SNVV liet er dus van het begin af aan blijken wie vrijdagavond de wedstrijd zou winnen, Met goed spel en de wil om te winnen zetten de Sint Nykster  Reflex onder druk en wonnen de eerste drie sets overtuigend met 25 - 19  25- 21  en 25 - 16

In de laatste  en vierde set  lieten de dames uit Kampen zien dat ook zij een aardig potje kunnen volleyballen en SNVV geen vijf punten te gunnen. SNVV werd onder druk gezet en kwamen achter met  11 - 18 . De Sint Nyksters kwamen nog sterk terug en met 22 - 24  werd de bal  ongelukkig uitgeslagen zodat de eindstand  3 -1 op het scorebord stond . Een prachtige en verdiende  overwinning en wat een juist antwoordt was op de twee mindere partijen.

( foto's: De Zakenman)

12022016snvvreflex2



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!