Menu

zoeken

160120ArjenPostmaSINT NICOLAASGA - De pas 31-jarige Arjen Postma uit Sint Nicolaasga maakt als trainer een mooie transfer. Hij maakt na dit seizoen de overstap van vv Lemmer, waar hij heel succesvol is, naar zaterdagtweedeklasser Zeerobben uit Harlingen.

Postma werd vorig jaar zeer verrassend kampioen met Lemmer, dat nu uitkomt in de tweede klasse op zondag en keurig in middenmoot staat. Als speler en aanvoerder is de Sint Nykster nu nog actief bij hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord. 

Zeerobben ziet in Postma een aanstormend talent in het trainersgilde. Voetballend heeft de Sint Nykster een behoorlijke carrière opgebouwd. Als talent kwam hij uit voor Cambuur, FC Groningen en Veendam. Uiteindelijk besloot hij om een stapje terug te doen naar de Flevo Boys. Zes jaar geleden begon de trainerscarrière van Postma bij Renado in zijn eigen dorp, waarna hij de overstap maakte naar Lemmer. 

De Sint Nykster volgt Inne Schotanus op, die opvallend genoeg de Flevo Boys gaat trainen. Volgens het bestuur van Zeerobben was er een royaal aanbod aan sollicitanten. 'Onder hen diverse trainers met respectabele CV’s. Dat het uiteindelijk Arjen Postma geworden is, zegt dus wel iets over hem. Zeerobben zocht een vond een trainer die goed lijkt te passen bij de ambitieuze en jonge spelersgroep, de staf, het bestuur en de vereniging als geheel', laat de club uit Harlingen op haar website weten. 

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!