Menu

zoeken

snvvsteggerda2SINT NICOLAASGA - In een prima wedstrijd hebben de SNVV dames in de eerste wedstrijd in 2016 met 4 - 0 gewonnen van Steggerda. Doordat de wedstrijd tegen MAZ uit Meppel werd afgelast was het ruim vier weken geleden  dat de Sint Nykster dames een wedstrijd speelden. In de gedwongen pauze werd er fanatiek door getraind wat al in de eerste beste wedstrijd tegen de dames uit Steggerda 5 vijf punten opleverde.

SNVV, zonder de in de sneeuw verkerende Aurella de Jong,  begon geconcentreerd aan de wedstrijd en  de eerste set werd met 25 - 20 gewonnen. In de tweede set werd het klasse verschil duidelijk, met prachtige aanvallen werd de tegenstander vastgezet en werd de set afgesloten in 25 - 12 voor de Sint Nyksters. Ook de derde set werd moeiteloos gewonnen met 25 - 15. De vierde set begon van SNVV zijde slordig ,  door concentratie verlies werden onnodig punten verspeeld. Met de stand 10 - 9 trokken de dames van trainer  Mario Grims  de wedstrijd naar zich toe en ook deze set werd verdiend met 25 - 15 gewonnen. 

Komende zaterdag 23 januari spelen de Sint Nykster tegen de Vovem2  in Emmeloord en 29 januari de thuiswedstrijd in de Doniahal tegen de Zwolse ploeg S.V.I  die net boven SNVV op de ranglijst staat.  (Foto's: De Zakenman)

snvv steggerda 1



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!