Menu

zoeken

05032507ZaalvoetbalFRANEKER - VVI is afgelopen weekend in Franeker de verrassende kampioen geworden van het Timpaan Welzijn Open Fries Kampioenschap Zaalvoetbal geworden. 

De oranjehemden maakten het hele toernooi indruk. Het team, bestaande uit Ronald de Jong, Avinash Karia, Jitze Lindeboom, Hans Neuenschwander, Jan Dirk Piersma, Johannes Lindeboom en Tobias Draaisma, schakelde na de poulefase in de achtste finale Veenwouden uit. Daarna was de ploeg uit Idskenhuizen te sterk voor SDS Zaal uit Oosterend en Stiens uit. 

In de finale trof VVI het technisch vaardige Groninger studententeam Drs Vijfje. Net voor de eerste periode kwam de ploeg uit Idskenhuizen op achterstand. VVI rechtte de rug en kreeg grote kansen. Uiteindelijk maakte Johannes Lindeboom de verdiende gelijkmaker. In de verlenging bleek Drs Vijfje aangeslagen. Uitblinker Avinash Karia maakte de winnende treffer voor VVI, dat SC Franeker ontkroonde. De titelverdediger werd in de poulefase al uitgeschakeld.

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!