Menu

zoeken

07100753 Hardloper tegen de zonAtletiekvereniging AV Heerenveen is druk met de voorbereidingen voor de jaarlijkse Vegelinboscross, die zaterdagochtend 2 januari in Sint Nicolaasga wordt gehouden. Het parcours in de bossen is 5,3 kilometer lang en wordt in de vorm van een zandloper uitgezet. De start en finish zijn vlakbij de Doniahal in Sint Nicolaasa.

De vierde loop in de wintercompetitie van AV Heerenveen wordt onder relatief gunstige weersomstandigheden gehouden. Weliswaar wordt regen verwacht, maar de temperaturen komen rond de vijf graden Celsius uit. De modderige paden maken de loop echter tot een pittig parcours.  De senioren, masters en junioren A en B kunnen het volledige parcours een- of tweemaal afleggen. De andere junioren en pupillen leggen een afstand van duizend meter af. Inschrijving is in de Doniahal.

10:15 uur Meisjes pupillen 1000 meter
10:23 uur Jongens pupillen 1.000 meter
10:30 uur Meisjes junioren C/D en jongens D 1.000 meter Junioren jongens C 2.000 meter
11:00 uur Senioren/masters/junioren A/B 5,3 km of 10,6 km
 
(Archieffoto: Noordoost.nl)

Atletiekvereniging AV Heerenveen is druk met de voorbereidingen voor de jaarlijkse Vegelinboscross, die zaterdagochtend 2 januari in Sint Nicolaasga wordt gehouden. Het parcours in de bossen is 5,3 kilometer lang en wordt in de vorm van een zandloper uitgezet. De start en finish zijn vlakbij de Doniahal in Sint Nicolaasa.

 

De vierde loop in de wintercompetitie van AV Heerenveen wordt onder relatief gunstige weersomstandigheden gehouden. De modderige paden maken de loop echter tot een pittig parcours. De senioren, masters en junioren A en B kunnen het volledige parcours een- of tweemaal afleggen. De andere junioren en pupillen leggen een afstand van duizend meter af. Inschrijving is in de Doniahal.

 

10:15 uur Meisjes pupillen 1000 meter

10:23 uur Jongens pupillen 1.000 meter

10:30 uur Meisjes junioren C/D en jongens D 1.000 meter Junioren jongens C 2.000 meter

11:00 uur Senioren/masters/junioren A/B 5,3 km of 10,6 km



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!