Menu

zoeken

VoetbalSINT JACOBIPAROCHIE - VV Langweer gaat met een goed gevoel de winterstop in. Nadat trainer Guido Pen afgelopen week zijn aflopende contact verlengde, beloonde de ploeg zich ook nog eens met een 0-1 overwinning uit bij Sint Jacob. De roodhemden staan knap derde met 26 punten uit 12 wedstrijden en draaien dus volop mee in de top van de vijfde klasse A.

Edwin Drost tekende zondagmiddag vlak voor rust voor het enige doelpunt in de wedstrijd en brengt zijn voorlopige seizoenstotaal op negen treffers. Hij is daarmee de topscoorder van Langweer. Op 24 januari wordt er pas weer gevoetbald in de vijfde klasse A. Dan staat er ook meteen een topper voor Langweer op het programma. De ploeg van Guido Pen moet in een uitwedstrijd af zien te rekenen met Aengwirden, dat momenteel tweede staat en twee punten meer heeft.

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)

Lees ook: Contract Guido Pen verlengd



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!