14070757 Voetbal GastenSURHUISTERVEEN - Het is VVI uit Idskenhuizen niet gelukt om de laatste wedstrijd voor de winterstop winnend af te sluiten. 't Fean '58, tot zaterdag hekkensluiter in de tweede klasse I, bleek met 4-1 te sterk.

Het spel golfde heen en weer. Beide ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar en wisten kansen te creëren. Pas in de 72ste minuut werd de score geopend door de thuisploeg, die de stand tien minuten later zelfs op 2-0 bracht. Tobias Draaisma maakte de aansluitingstreffer, waarna VVI aan ging zetten en het wachten op de gelijkmaker was.

De goal viel echter aan de andere kant van het veld, waarna het verzet van de oranjehemden uit Idskenhuizen gebroken was. De score werd zelfs nog groter in de laatste minuut van de wedstrijd, waardoor VVI met een geflatteerde 4-1 nederlaag huiswaarts keerde. Met acht overwinningen en vijf verliespartijen vinden we de ploeg van trainer André Semplonius, halverwege de competitie, terug op een vijfde plaats.

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)