Menu

zoeken

Frans a NijeholtSINT NICOLAASGA - Het bestuur van Renado heeft in overleg met Frans á Nijeholt besloten om zijn aflopende trainerscontract na dit seizoen niet te verlengen. De trainercoach heeft dit afgelopen donderdag aan de selectie bekendgemaakt.  

Frans á Nijeholt is er in de twee jaar niet in geslaagd om van de eerste selectie een stevige vierdeklasser te maken. Het eerste jaar werd afgesloten met nacompetitie. In de promotie-degradatie-wedstrijden speelde Renado uit tegen Dronrijp en Oosterstreek. De wedstrijden waren de beste van het seizoen waardoor de Sint Nyksters in de vierde klasse bleven. Dit seizoen wil het vooralsnog niet echt lukken. Slechte wedstijden worden afgewisseld met goede prestatie, maar er wordt te weinig progressie geboek, zo wordt gesteld. Met nog één inhaalwedstrijd te gaan, bivakkeren de Sint Nyksters met veertien punten uit twaalf wedstrijden in de onderste regionen van de vierde klasse.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!