renado warga 2WERGEA - Als er een kans was voor Renado om punten te pakken tegen de koploper vv Warga dan was het zondagmiddag in het dorp met de twee torens. Een tweetal kardinale verdedigingsfouten in het begin van de wedstrijd werd de Sint Nyksters noodlottig. Renado deed zichzelf dan ook te kort en verloor de wedstrijd met 4  -3

De ploeg was enigszins gehavend naar Warga afgereisd. Op het laatste moment was Niels Nagelhout toegevoegd nadat hij 's morgens al veertien kilometer had hardgelopen. Verder begon Rudi Postma deze middag in de basis. De wedstrijd was nog geen tien minuten aan de gang of Renado stond al met 2-0 achter door klungelig verdedigen. Renado kreeg kansen, tot tweemaal toe was het de van een blessure terugkomende Theunis Sloothaak, die alleen voor de keeper kwam. Beide keren mistte hij. Warga ging wel efficiënt met de kansen om en scoorde voor de rust nog met een fraaie goal de 3-0. Renado bleef kansen creëren en begon er nog in te geloven toen Jaime Carabain nog voor de rust de 3-1 aantekende.

Na de rust stond er een agressiever Renado op het veld. Tegen de verhouding in scoorde Warga desalniettemin in de 52ste minuut de 4-1. Wie verwachtte dat hiermee de strijd was gestreden, had het verkeerd ingeschat. Renado bleef strijden en kwam nog dichtbij. Guido de Weerd maakt er met twee prachtige doelpunten nog 4-3 van. Had Renado zorgvuldiger met de kansen omgesprongen dan had er deze middag zeker een puntje ingezeten.