vvi dokkum 2IDSKENHUIZEN- Met de 1-0 overwinning op Be Quick Dokkum heeft VVI zich knap hersteld van de twee nederlagen vooral de laatste wedstrijd tegen ONT was geheel onnodig en deed VVI zaken naar de middenmoot in de 2e klasse. De 1 - 0 was deze middag op het sportpark de Stripe meer dan verdiend en hadden de Idskenhuisters wat zorgvuldiger met de kansen omgesprongen dan had de 3 - 0 er zeker ingezeten.

De eerste helft bracht geen sprankelend voetbal. Beide ploegen waren zoekend  en slechts een handje vol kleine kansen. In de tweede helft een sterker VVI maar het duurde tot de zestigste minuut voor VVI dit in een voorsprong kon omzetten. In eerste instantie werd een afstand nog geblokt door een Dokkum verdediger maar in tweede instantie  schoot  Broer van Zijl de bal van buiten de zestien meter  hard in de bovenhoek.  VVI probeerde vervolgens om door te drukken.  Jammer dat twee schoten van Avish Karia niet in het doel belanden. Het eerste schot werd  goed gekeerd door de Be Quick doelman en het tweede schot strandde op de paal. De laatste tien minuten waren chaotisch van beide kanten maar VVI kwam niet meer in de problemen.

Volgende week spelen de mannen van André Semplonius nog de inhaal uitwedstrijd tegen 't Fean en dan is er voor de Idskenhuisters ook de winterstop.

(foto's : De Zakenman)