Menu

zoeken

snvvv vc058SINT NICOLAASGA - De dames van SNVV moesten donderdagavond in de eigen Doniahal aantreden voor de bekerwedstrijd tegen VC058 uit Leeuwarden. De Leeuwarder dames spelen een klasse hoger en wonnen de wedstrijd overtuigend met 0-3. De set standen waren 21-25, 22-25 en 22-25.

In alle drie sets werd SNVV niet weggespeeld, maar echt partij konden de Sint Nykster dames door het klasseverschil niet bieden. Door opvallende veel net- en dubbelfouten werden onnodig punten verspeeld. Lichtpuntje was de terugkeer van Annemiek Nota. Na maanden blessureleed kwam zij voor het eerst weer in het veld. In de laatste set ging SNVV lang gelijk op met VC058, maar ook deze set werd verloren.

SNVV kan zich door de uitscahkeling in de beker nu volledig concentreren op de competitie. Komende zaterdag al moeten de Sint Nykster dames naar Steenwijk voor de wedstrijd  tegen Steevast.

(Foto's: De Zakenman) 

snvv vc058 1



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!