Menu

zoeken

151025 Hein Ruyten Trofee variantLANGWEER - Meer dan dertig boten waren zaterdag en zondag op het water van de Langwarder Wielen voor de Hein Ruyten Trofee. De deelnemers troffen perfecte omstandigheden voor de sprintwedstrijden in de klasse Yngling. De Hein Ruyten Trofee is 'traditioneel' de afsluiting van het zeilseizoen in de Yngling-klasse. 

De wedstrijden werden georganiseerd door Yngling Club Holland en de Koninklijke Watersport Vereniging Langweer. Ook dit jaar waren er weer wereldtoppers van de partij. Bijzonder aan de wedstrijd is dat ook eenlingen zich in kunnen schrijven voor de trofee. Met een speciale speeddate op vrijdagavond werden verschillende driekoppige bemanningen samengesteld. Op zowel vrijdag en zaterdag waren er nog trainingen, voordat zaterdagmiddag de eerste sprintwedstrijd van start ging.

Tijdens de wedstrijden waren er veel genodigden aanwezig, die vanaf rondvaartboot 'Simmerwille' de korte, overzichtelijke gevechten op het water van dichtbij konden volgen.

(Foto's: De Zakenman)

151025 Hein Ruyten Trofee molen

151025 Hein Ruyten Trofee



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!