VVI HZVV 2IDSKENHUIZEN - VVI is er niet in geslaagd om  de volgende bekerronde te bereiken.  Op het thuisveld in Idskenhuizen  was Hoofdklasser HZVV uit Hoogeveen te sterk voor de Idskenhuisters.

In de eerste helft kon VVI de hoofdklasser goed partij geven en waren er zelfs een aantal goede kansen voor de mannen van Andre  Semplonius om op voorsprong te komen.  In de tweede helft gaf de betere techniek van HZVV de doorslag en werd de druk op het doel van Jan Dik Piersma groter. In de 70ste minuut  kreeg  de VVI verdediging  de bal niet goed weg en sloeg HZVV toe.  De nr 7 van de Hoogeveen , Reza Hosseini, heerste op het middenveld en stuurde geregeld drie VVI speler de verkeerde kant op. Toch waren er nog wel enkele kansen, zo schoot  Broer van Zijl de bal in het zijnet  en zorgde hij voor enkele gevaarlijke uitvallen. Jan Dik Piersma speelde in de slotminuten nog een hoofdrol door  de bal fanatisch uit de bovenhoek te werken en een toegekende penalty te stoppen. In de slotminuut was het toch weer raak en werkte HZVV de bal onhoudbaar in de bovenhoek zodat de eindstand in deze aantrekkelijke bekerwedstrijd  0- 2 werd.  (Foto : De Zakenman)