Old forward RenadoWILHELMINAOORD - Het is Renado zondagmiddag niet gelukt om met punten huiswaarts te keren in de wedstrijd tegen Old Forward uit het Drentse Wilhelminaoord. Trainer Frans a Nijeholt had het elftal op diverse plaatsen aangepast waarbij Reggy Meurs in de achterste linie het meest opvallende was.

Renado begon net als vorige week goed aan de wedstrijd. Er werd strijd geleverd en het elftal straalde uit om deze middag te willen winnen. Helaas voor de Sint Nyksters ging uit een vrije trap van grote afstand de bal in één keer in het Renado doel zodat 1-0 de ruststand werd. In de tweede helft voetbalde een aanvallend Renado tegen een elftal dat beslist niet wilde verliezen. Het uit de vijfde klasse gepromoveerde Old Forward ging massaal verdedigen. Met de vijf of zes man constant achter de bal wist Renado zich geen raad. Aanvallend werd er te vaak een moeilijke oplossing gezocht en mistte het elftal voetbalslimheid, om zo maar enig gevaar te stichten voor het doel van de thuisclub. Ook de omzetting om Reggy Meurs naar voren te halen, bracht geen oplossing. Pech was er voor de Sint Nyksters dat Jurjen Kramer in de laatste minuut de lat raakte om zo een verdiend puntje meer naar huis te nemen.