Menu

zoeken

oldeboorn renadoALDEBOARN - Het eerste team van voetbalvereniging Renado had zondagmiddag in Aldeboarn een complete offday. Met 6-2 werden de Sint Nyksters van de mat gespeeld. Dat had Renado grotendeels aan zichzelf te danken. Voordat de wedstrijd goed op gang kwam stond Renado al met 2-0 achter door een fout van keeper Fariz Mesud en een discutabele penalty tegen.

Ook vanaf de zijlijn kon trainer Frans á Nijeholt zijn team niet bereiken en motiveren. Nog voor de rust bracht Aldeboarn, dat de door de Sint Nykster Piet de Winter wordt getraind, de stand op 4-0. Ook na de rust had Renado geen antwoord op de gegroepeerd verdedigende tegenstander. Vededigend had die ploeg steeds een numeriek overwicht op de drie Renado-aanvallers. De Sint Nyksters wisten nog wel scoren uit een penalty van Theunis Sloothaak en Reggy Meurs, die in de laatste minuut nog voor de 6-2 tekende.

(Foto's: De Zakenman)

oldeb renado



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!