vvi h boys 1IDSKENHUIZEN -  Bij  het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter lachende gezichten bij iedereen die VVI een warm hart toedraagt . Maar liefst 10 doelpunten konden zaterdagmiddag  op het gezellige sportpark De Stripe in de wedstrijd van VVI tegen Heerenveense Boys worden genoteerd. Een aantal dat meestal in korfbalwedstrijden valt te bewonderen. VVI won de webdstrijd met 6 - 4.

De spanning op het  sportpark was groot. Konden de Idskenhústers de 5 -3 /nederlaag van vorige week tegen VEV uit Leek van zich afspelen? Trainer André Semplonius had de opstelling op diverse plaatsen veranderd. In een prachtige eerste helft speelden beide ploegen volop in de aanval met als ruststand een 3  - 2 voor VVI.  Vooral de eerste VVI-goal deed de supporters opveren. Van ruim 25 meter afstand schoot Ronald de Jong de bal achter de Heerenveense doelman.

In de tweede helft kwam Heerenveen op gelijk hoogte door een eigen goal van VVI.  Ronald de Jong kreeg een opgelegde kans om VVI weer op voorsprong te schieten, maar hij miste de toegekende penalty . Lang bleef het niet gelijk, want door een goal van Johannes Lindeboom kwam VVI weer op voorsprong. Al naar een paar minuten werd die voorsprong door slordig verdedigen weer teniet gedaan (4 -4).  Het spel bleef op en neer gaan en de man-off-the-match Tobias Draaisma bracht VVI met goal nummer vijf  op voorsprong. Sido Oosterhof  bracht een paar minuten voor het eindsignaal de eindstand op 6 - 4. Verdedigend ging het deze middag nog niet allemaal even goed, maar de met passie spelende VVI-ploeg  bezorgden de toeschouwers een prachtige voetbalmiddag.    ( Foto: De Zakenman)