De rooms-katholieke kerk in Sint Nicolaasga is 's avonds en 's nachts verlicht.FOTO: Alex J. de HaanHome-page: http://www.noordoost.nlE-mail: persbureau@noordoost.nl(c) Persbureau Noordoost/Heerenveentel: 0513-626999 fax: 0513-623253mobiel: 0654-727.557

240519 Bridge kaarten viaAIAdobePhotoshopDe in 1948 opgerichte Bridgeclub Sint Nyk organiseert in de zomermaanden geen competitie, maar een reeks losse wedstrijden. Veelal komen er vakantiegangers of leden van clubs uit de buurt. Van juni tot eind augustus spelen ze iedere dinsdagavond in de Unitas te Sint Nicolaasga. Vaste aanvangstijd is 19:15 uur.

Sinds eind jaren ’90 was Sint Nyk een slapende club, maar in 2010 is de bridgeclub samengegaan met de Langweerder bridgeclub. In de wintermaanden van september tot april spelen de leden competitie op vrijdagavond. Op dit moment zijn er 28 leden, maar hier kunnen altijd meer bij. Veel van de leden spelen ook in Joure, waar de laatste jaren ook weer les wordt gegeven. Speciaal voor belangstellenden is er eind augustus weer les in kwikbridge, dit is een vereenvoudigde spelvorm van bridge.

Voor meer informatie kunnen belangstellende contact opnemen met Sjoerd Zonderland, secretaris van de bridgeclub ().

  • Alle datums van de zomerdrives staan in de streekagenda van De Zakenman en in de agenda van DeSintNykster.nl.

Illustratie: AI via Adobe Photoshop

Elke vrijdagmiddag het laatste nieuws in de mailbox?