240511 Stiens VVI 1Na twee ongelukkige verliespartijen was het hoognodig tijd voor VVI 1 om weer eens met een overwinning van het veld te stappen. Dat mocht helaas niet zo zijn.

Op basis van de eerste helft in Stiens had de ploeg uit Idskenhuizen helemaal nergens recht op. SC Stiens was heer en meester maar dankzij het nodige geluk en een paar fantastische reddingen van keeper Jelle Jelsma was de ruststand " maar" 1- 0.

Na de rust kwam er een heel ander VVI uit de kleedkamer. Binnen 2 minuten schoot Jan Faber de 1-1 binnen en daarna kregen de oranje hemden een behoorlijk aantal kansen. Die gingen er allemaal niet in en in de laatste 10 minuten ging het alsnog mis. Twee ongelukkige momenten in de VVI defensie zorgden voor een 3-1-nederlaag.

Later op de middag won grote concurrent vv Heerenveen met 3-1, waardoor VVI met 1 punt achterstand op de vervelende tiende plek in de ranglijst terecht is gekomen. Met nog twee wedstrijden te gaan is alles nog mogelijk; spannend wordt het in ieder geval.

• Op zaterdag 18 mei 2024 speelt VVI thuis tegen koploper Heerenveense Boys. Aanvang 14.30 uur.