240420 Leovardia1 VVI1 4In de uitwedstrijd van VVI 1 tegen Leovardia 1 leek het er lange tijd op dat er belangrijke punten mee naar Idskenhuizen genomen konden worden. Helaas duurde de wedstrijd vijf minuten te lang...

Het begon allemaal prima tegen Leovardia, de ploeg waar VVI het altijd lastig mee heeft. Na een half uur kopte Mart de Jong uit een hoekschop de 0-1 binnen. Daarna zette de thuisploeg wel aan maar verder dan één kopbal op de lat kwamen ze niet.

Na de rust een zelfde wedstrijdbeeld. Leovardia probeerde de gelijkmaker te forceren en daardoor ontstond er ruimte voor de VVI voorwaartsen waar ze veel te weinig mee deden. Toen in de laatste 5 minuten alle risico's door Leovardia werden genomen vloog eerst (wel of niet uit buitenspel positie) de gelijkmaker er in en vlak daarna ook nog de 2-1. Zwaar teleurgesteld keerden supporters, staf en spelers terug naar Idskenhuizen.

Op 4 mei 2024 speelt VVI 1 de volgende wedstrijd, thuis tegen SWZ 1. Aanvang 14.30 uur