240406 LderZwaluwen VVI 1In de voor VVI belangrijke uitwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen liepen de mannen uit Idskenhuizen tegen een volledig terechte nederlaag aan.

Vanaf de eerste minuut was de thuisploeg sterker, kreeg kansen en stond bij rust " maar" met 1-0 voor. Na de pauze was er eenzelfde wedstrijd beeld. Nadat Leeuwarder Zwaluwen de 2-0 had gemaakt, scoorde VVI uit het niets de 2-1 (RutgerPortena) maar daar bleef het bij. Al snel volgden de 3-1 en 4-1. Voor VVI zit er niets anders op dan uit te huilen en op nieuw te beginnen Dat zal dan volgende week moeten gebeuren in de thuiswedstrijd tegen Dronrijp 1. Aanvang 14.30 uur.