Menu

zoeken

Renado veno 2SINT NICOLAASGA -  Renado heeft in de thuiswedstrijd doelpuntloos gelijk gespeeld tegen VENO uit Vollenhove. Renado was evenals de tegenstander niet in staat om in de negentig minuten maar enig gevaar voor de beide keepers te stichtenHet was lang onzeker dat de wedstrijd deze middag wel doorgang kon vinden. Zaterdagmiddag laat werd groen licht gegeven nadat de gemeente een veertig vierkante meter graszoden had gelegd door de plaag van engerlingen.

In de eerste helft was er een licht overwicht van de Sint Nyksters maar tot enig gevaar kwam het niet. Aanvallen werden door slordige passes in de kiem gesmoord en het spel speelde zich dan ook voornamelijk op het middenveld af. Mogelijk excuus van Renado zijde was dat ze door de vele blessures een sterk gewijzigd team moesten aantreden.

VENO kwam iets beter uit de kleedkamer, maar ook de uit de derde klasse gedegradeerde ploeg kwamen niet tot uitgespeelde kansen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel waarbij beide teams tevreden mochten zijn. 

(Foto's: De Zakenman)

Renado Veno

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!