04100906 Voetbal met slidingLEEK - VVI heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen VEV'67 uit Leek met 5-3 verloren. Na een half uur keken de oranjehemden al tegen 3-0 achterstand aan.

Het team uit Leek had maar tien minuten nodig om de score te openen. Alhoewel VVI probeerde om voetballend de wedstrijd onder de controle te krijgen, had de ploeg van trainer André Semplonius moeite met de tegenstander die vroeg probeerde te storen en ook de meeste duels won. Na de 2-0 in de twintigste minuut, kreeg VEV'67 nog binnen het half uur een penalty toegewezen. Die werd benut, waarna de wedstrijd gespeeld leek.

Niet veel later was het VVI dat een penalty benutte, maar het waren de Leeksters die het verschil weer op drie doelpunten zetten. Toch lukt het voor rust nog om de score op 4-2 te zetten. Na de rust scoorden beide ploegen beide nog één keer. Tobias Draaisma scoorde twee keer voor VVI, Ronald de Jong maakte het andere doelpunt.

(Archieffoto: Persbureau Noordoost