Menu

zoeken

230415 SintNyk STD jeugdskeeleren 3Basisschoolkinderen kunnen in april en mei meedoen aan de gratis skeelerclinics van Schaatstraingsclub STD in Sint Nicolaasga. Ze kunnen op een speelse en leerzame manier kennismaken met de basisprincipes, waarbij veiligheid en plezier voorop staan. De trainers van Schaatstrainingsclub STD organiseren in totaal vijf keer een gratis skeelerclinic op sportcomplex “It Skarlân” in Sint Nicolaasga.

,,Het is belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om te kunnen sporten en wij hopen zo de kinderen enthousiast te maken om buiten lekker actief te zijn op skeelers’’, aldus Annette de Boer van STD./

De clinics zijn op de dinsdagmiddagen 16, 23, 30 april, 7 en 14 mei van 15.30 tot 16.30 uur. De baan is om 15.15 uur open. Helm, knie-, elleboog- en handbeschermers zijn verplicht.

Foto: Menno Dijkstra

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!