Menu

zoeken

231219 SintNyk Renado trainers blijven 1000Voetbalvereniging Renado in Sint Nicolaasga en de trainers Johan van Slooten en Hans Semplonius gaan samen verder. Ook in het seizoen 2024–2025 zullen zij de eerste selectie onder hun hoede nemen.

De resultaten over het eerste deel van het huidige seizoen zijn zonder meer goed te noemen. En zowel Johan van Slooten als Hans Semplonius , alsmede de selectie, zien dat er nog meer dan voldoende perspectief is. Daarmee wordt aan alle voorwaarden wordt voldaan om een nog beter resultaat te behalen. Alle betrokken partijen zeggen er content mee te zijn dat de contracten worden verlengd.

Op de foto:

Trainers Johan van Slooten en Hans Semplonius (met “souvenir” van zijn laatste wedstrijd) tekenen, samen met bestuursleden Hielkje de Wolff en Martin Absen, de contracten. (Foto: Renado)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!