Menu

zoeken

231202_VVI_SNeekZwartWit_1 _1000.jpgNadat vorige week de thuiswedstrijd van VVI 1 wegens een te nat veld werd afgelast , stond deze week de uitwedstrijd tegen Sneek Wit Zwart op het programma. Met weer veel VVI-toeschouwers langs de lijn begon VVI 1 voorzichtig aan de wedstrijd.

Sneek Zwart-Wit was veel aan de bal, maar het duurde een half uur voordat de eerste echte kans werd gecreëerd. VVI kon daar weinig tegenover zetten en kwam niet verder dan een schot van Jan Rein Boelsma. Ruststand derhalve 0-0.

Na de thee werd de wedstrijd een stuk leuker. VVI kreeg aanvallend wat meer te vertellen en aan beide kanten kwamen er meer mogelijkheden. Grootste kans was er voor Thom van Lingen, maar hij wist de bal - tot tweemaal toe - niet binnen te schieten. Al met al werd duidelijk dat de ploeg, die het eerst zou scoren er met de winst vandoor zou gaan.

Met nog tien minuten te spelen viel de beslissing. Na een mooie aanval van Sneek Zwart-Wit en wat minder scherpte in de VVI-defensie, scoorde de thuisploeg het zo belangrijke doelpunt.

Daarna probeerde VVI het nog wel maar ook bij de laatste goede kans waren de VVI voorwaartsen net niet scherp genoeg . Dat het uiteindelijk ook nog 2- 0 werd was louter voor de statistieken.

Jammer, maar over de hele wedstrijd bekeken was VVI vandaag net niet goed genoeg om met een goed resultaat huiswaarts te keren.

Volgende week speelt VVI 1 een thuis wedstrijd tegen SC Stiens. Aanvang: 14.00 uur !!

Foto's: VVI

231202 VVI SNeekZwartWit 3  1000231202 VVI SNeekZwartWit 4  1000231202 VVI SNeekZwartWit 5  1000231202 VVI SNeekZwartWit 6  1000



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!