231201 SintNyk SNVV VCSneek 7  1000Na twee wedstrijden in 24 uur heeft SNVV een goede overwinning behaald tegen Volleybalclub Sneek DS3. Na een teleurstellend verlies in de bekerwedstrijd tegen Reflex DS2, waarbij SNVV voor de bekercompetitie werd uitgeschakeld, waren de verwachtingen voor de wedstrijd tegen Vc Sneek hoog.

De eerste set begon veelbelovend voor SNVV, met krachtige services die Sneek moeilijkheden bezorgden. De dames van SNVV domineerden en sloten de set gemakkelijk af met een score van 25-12.

Hoewel Sneek in de tweede set sterker terugkwam en beide teams indrukwekkende rally's speelden, slaagde SNVV erin om ook deze set met 25-21 binnen te halen.

Naarmate de wedstrijd vorderde, verbeterde het spel van Sneek aanzienlijk. Door de krachtige blokkeringen van Sneek ondervond SNVV moeilijkheden met aanvallen, wat leidde tot verlies in zowel de derde als de vierde set, met scores van 20-25 en 19-25.

De vijfde set was van cruciaal belang. SNVV had alle vertrouwen en startte sterk. Met goede verdediging en aanvallen wisten ze de set met 15-11 te winnen, wat resulteerde in een spannende 3-2 overwinning.

Met deze overwinning staat SNVV nu bovenaan de ranglijst. De volgende wedstrijd is op 16 december tegen Emmen’95 DS3, momenteel tweede in de competitie. Het belooft opnieuw een spannende wedstrijd te worden.

Foto's: Menno Dijkstra